Домой / Черноморск / ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ПЕТРУ ПОРОШЕНКУ

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ ПЕТРУ ПОРОШЕНКУ

Патріотичні та демократичні громадські об’єднання, місцеві організації політичних партій, волонтери та звичайні громадяни, які перебувають і мешкають у межах виборчого округу № 140 в Одеській області, обурені рішенням політичного Блоку Петра Порошенка щодо висування кандидатом в депутати Верховної Ради в нашому окрузі Давида Жванії. Це людина, яка у цьому ж окрузі балотувалася на минулих виборах під прапорами і гаслами Партії регіонів (хоча був самовисуванцем). Це людина, яка після того, як виграла вибори і стала депутатом, жодного разу не з’явилася в нашому окрузі.

Це той депутат, до якого з початку війни через його помічників багато разів зверталися волонтери хоча б за якоюсь допомогою, але від якого не діждалися жодної копійки на підтримку тим хлопцям, які нині віддають свої життя, щоб жила наша Україна.

То скажіть, шановний пане Президенте, як Ви можете, не приїхавши до нашого округу, не зустрівшись з громадою та не запитавши її думки, висувати кандидатом у депутати цього пристосуванця, здатного професійно у потрібний момент «перефарбуватися» та «мімікрувати» під нову політичну реальність у країні.

Ви кажете, що він відіграв вагому роль в організації господарської частини Майдану. Невже Ви не розумієте, що коли завтра ті ж регіонали або будь-яка інша подібна їм сила, не дай Боже, візьме гору в нашій країні, то він так само буде очолювати господарську частину їхнього зрадницького антимайдану!

Якщо Ви самі не розумієте, то ми можемо пояснити одну просту річ. Включивши до списків таких сучасних Іуд, Ви позбавляєте свою політичну силу підтримки саме тих людей, які були Вашими прихильниками та Вашою опорою в нашому складному регіоні. З ким Ви залишитеся? З людьми, що підтримують Жванію? Але подумайте – хто вони?

Складається враження, що Ви настільки відірвалися від реальності, що перестали розуміти прості речі: по-перше, не можна торгувати місцями в списках кандидатів, по-друге, господарська діяльність на Майдані не дає жодних преференцій і повинна йти від серця і почуття патріотизму, а не за якісь блага і теплі місця.

Сподіваємося, що наш крик душі буде почутим. Жванія, якщо він такий добрий господарник, то нехай успішно займається бізнесом, для цього не обов’язково бути депутатом. А замість нього Ви запропонуйте дійсно гідного і сильного кандидата. Просимо Вас бути непохитним у своїх рішеннях і не йти на угоди зі своїм сумлінням.

Олег СКОЛОЗДРА,

ГО «Право», м. Іллічівськ.

Про admin

Проверьте также

В Черноморске совершено нападение на офис кандидата в мэры Юрия Крука (фото)

В Черноморске вандалы изрисовали краской стены  и повредили ролеты в офисе команды кандидата в мэры …